Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Rik Eijkelkamp en Ward Frielink in directie van DTNP

Per 1 januari 2020 zijn Rik Eijkelkamp en Ward Frielink toegetreden tot de directie van DTNP. Al enige jaren vormen Rik en Ward met oprichters en eigenaren Dirk Jan Droogh en Karel Trommelen het managementteam. Met de vierhoofdige directie kan DTNP optimaal inspelen op de complexe opgaven waar centrumgebieden de komende jaren voor staan.

Inspelen op complexe opgaven in centrumgebieden
Rik Eijkelkamp en Ward Frielink werken ruim 10 jaar bij DTNP. Zij hebben een belangrijk deel van de dagelijkse leiding over het bureau en zijn veelal het eerste aanspreekpunt voor derden. Daarnaast zijn zij vaak projectleider in bredere adviesteams voor centrumvisies en omgevingsplannen en voor beleid voor detailhandel en horeca. Karel Trommelen en Dirk Jan Droogh zijn in toenemende mate als senior consultant en ‘coach’ actief met transitieprocessen en inspiratiesessies in centrumgebieden.

De uitbreiding van de directie biedt DTNP de ruimte om de vleugels verder uit te slaan. In de komende jaren zal de functie van centrumgebieden ingrijpend gaan veranderen. Gemeenten en marktpartijen staan voor complexe opgaven, zowel economisch, ruimtelijk als maatschappelijk. Dat vraagt om ingrijpende keuzes en veranderingsprocessen. Met de versterking van de dagelijkse leiding kan DTNP hier optimaal op inspelen en krijgt elk project nog meer de kennis, betrokkenheid en aandacht die het verdient.

Centrumgebieden en publieksfuncties
DTNP (Droogh Trommelen en Partners), ‘adviseurs voor ruimte en strategie’, is opgericht in 1996, gevestigd in Nijmegen en actief in het hele land. DTNP adviseert overheden en marktpartijen over de ruimtelijke, economische en sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van dorp en stad. DTNP is gespecialiseerd in centrumgebieden en publieksfuncties en integreert daarbij de vakgebieden stedenbouw, geografie en planologie.

Voor de redactie:

Website DTNP
024 - 379 20 83
Rik Eijkelkamp: eijkelkamp@dtnp.nl
Ward Frielink: frielink@dtnp.nl

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie