Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Online meedenken over de horeca in Langedijk

De participatiewebsite over de horeca in de gemeente Langedijk is online! Inwoners en ondernemers kunnen via dit online platform meedenken over de horeca in hun gemeente. Op de website komen diverse onderwerpen aan bod: van keuzes in de structuur en de typen horeca tot openingstijden van terrassen en para-commerciële horeca bij verenigingen. De onderwerpen komen voort uit een eerdere inventariserende ronde met betrokkenen.

Dirk Jan Droogh: ‘’Bij het evalueren van het horecabeleid wilden we gezamenlijk in gesprek om te kijken of er oplossingen zijn voor knelpunten die we eerder op tafel kregen. Door de coronacrisis is het organiseren van bijeenkomsten lastig geworden. Een op maat gemaakte participatiewebsite is de uitgelezen manier om iedereen toch de ruimte en tijd te geven om zijn of haar ideeën te leveren.’’

Mogelijk kunnen de suggesties op de website op korte termijn al leiden tot experimenten of pilots. De evaluatie wordt later gebruikt voor het actualiseren van het beleid, in samenhang met de fusie van Langedijk met Heerhugowaard.

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie