Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Nieuwe junior adviseurs bij DTNP!

Onze beide nieuwe junior adviseurs zijn net afgestudeerd en nu al vol enthousiasme bij ons aan de slag gegaan. Frederike Schneider heeft haar scriptie voor de studie Economische Geografie vorige week verdedigd en Pieter Bos gaat dit voor zijn studie Stedenbouw en Ruimtelijke Planning deze week zelfs nog doen.

Beiden studeerden eerst Sociale Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit in ons eigen Nijmegen. Frederike ging daarna aan de Universiteit van Amsterdam dus verder met een master in de Economische Geografie. Ze gaf bij haar sollicitatie aan gefascineerd te zijn door het samenspel van detailhandel en horeca, woningmarkt en leegstand, mobiliteitsstromen en duurzaamheidsvraagstukken in centrumgebieden. Bij DTNP kan ze zich in vraagstukken op dat gebied volop vastbijten.

Pieter vervolgde zijn studie met een master Environment & Society Studies in Nijmegen en vertrok daarna naar Antwerpen voor een master Stedenbouw & Ruimtelijke Planning. Pieter houdt ervan lokale vraagstukken te doorgronden en die op een gestructureerde manier in kaart te brengen. Ook hij kan zijn hart dus ophalen bij ons en direct aanhaken bij meerdere centrumvisies die we momenteel opstellen.

Wij wensen beiden veel succes en kijken uit naar hun superfrisse blik op ons mooie, fascinerende vakgebied.

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie