Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Participatiewebsite detailhandelsvisie Goirle online
Digitale inloopavond

Draagvlak creëren en lokale kennis ophalen vinden wij bij het opstellen van een detailhandelsvisie heel belangrijk. Helaas is het nog altijd niet mogelijk fysieke inloopavonden te organiseren. Tycho Wissink: “Door middel van een participatiewebsite, zoals die sinds deze week voor Goirle online is, kunnen ondernemers, eigenaren en bezoekers toch hun mening geven over de nieuwe detailhandelsvisie voor hun gemeente.”

De aanzet voor de nieuwe detailhandelsvisie is opgesteld in samenspraak met verschillende werkgroepen, waaronder vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen. Via de participatiewebsite kunnen ook andere betrokkenen hun mening geven over de detailhandelsvisie. Ondernemers, eigenaren en inwoners kunnen ten eerste meepraten over de winkelstructuur; de gewenste ‘functie en positie’ van de verschillende centrumgebieden in de gemeente. Daarnaast kunnen ze sterke en zwakke punten benoemen van Goirle-Centrum, aangeven wat de afbakening van het centrum kan zijn en ideeën aandragen voor verbeteringen.

We hopen natuurlijk op veel reacties. Inwoners, ondernemers en eigenaren weten het beste wat er speelt in hun dorp. Die lokale kennis is erg belangrijk om onze analyse en ons advies zo scherp en relevant mogelijk te krijgen. Zoals de gemeente zelf zegt: Goirle maken we samen!

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie