Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Bewoners betrokken bij binnenstad Leerdam

“Bijna 20 procent van de bewoners van het centrum van Leerdam hebben onze enquête ingevuld” zegt adviseur Pieter Bos, “dat klinkt misschien als weinig, maar dat is voor een dergelijk onderzoek een goede respons. Het laat zien dat bewoners van de binnenstad betrokken zijn.”

Door middel van de enquête konden bewoners van de binnenstad laten weten wat zij van hun leefomgeving vinden. Er waren vragen over vijf verschillende thema’s: de inrichting, de sociale aspecten, het verkeer en het comfort van de eigen straat en de voorzieningen in het hele centrum.

We voerden de enquête uit als onderdeel van een groter onderzoek naar de tevredenheid van bewoners, bezoekers en ondernemers over het centrum van Leerdam. De enquêtes voor bezoekers en ondernemers stellen we nog uit tot er weer gewinkeld kan worden in het centrum.

Pieter: “We gaan nu de uitkomsten van de bewonersenquête verwerken. En we hopen vooral, zeker ook voor de ondernemers en de bezoekers van Leerdam, dat we de andere twee enquêtes ook snel kunnen uitvoeren.”

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie