Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Nieuwe én oude stagiair(e) bij DTNP

Ons supermarktonderzoek, waarbij we combinatiebezoek tussen supermarktbezoekers en de overige winkels in een centrum meten, wordt herhaald! Uit dit onderzoek, dat we eerder uitvoerden in 20 dorps- en wijkcentra, bleek dat bijna de helft van de supermarktbezoekers andere winkels bezoekt, mits de zichtrelatie goed en loopafstand tot de supermarkt kort is. Voor die andere winkels in een winkelgebied is een supermarkt dus van groot belang. Eva Ladrak, onze nieuwe stagiaire, gaat onderzoeken of dit veranderd is. Wij vinden het fijn dat zij ons team het komende half jaar komt versterken én uiteraard dat zij onze gegevens gaat actualiseren.

Eva: “Ik zie ernaaruit om aan de slag te gaan binnen dit bedrijf met een enthousiast en gedreven team. De stage zal een verrijking zijn van mijn opleiding planologie die ik volg aan hogeschool Saxion. Momenteel ben ik bezig de centra te selecteren om het onderzoek in uit te voeren. Daarna kan ik beginnen met het afnemen van de enquêtes in deze centra. Ik ben, net als de rest van het team, heel benieuwd naar de uitkomsten!’’

Stagelopen bij DTNP kan lonen. Ward en Rik, onze directeuren, zijn als stagiair bij ons begonnen en deze week hebben we oud-stagiair Daan Veenstra opnieuw aan ons team mogen toevoegen. Tijdens zijn stage heeft Daan zich onder andere gebogen over mogelijk te gebruiken (regionale) subsidies voor centrumprojecten. Daarna heeft hij in Nijmegen de master planologie afgerond en is hij naar Antwerpen gegaan om de master stedenbouw te doen, als aanvulling op de eerdere studie. Sindsdien heeft hij een jaar gewerkt bij een stedenbouwkundig bureau in Rotterdam, om nu zijn terugkeer bij DTNP te maken.

Daan: “Het is enorm leuk om weer terug te zijn bij DTNP. De meeste mensen van tijdens mijn stage werken er nog steeds, hierdoor voelt het gelijk vertrouwd om hier weer aan de slag te gaan. Daarnaast is de terugkeer in Nijmegen erg fijn, aangezien ik nog steeds veel vrienden heb in deze stad. Ik kijk ernaar uit om alle dingen die ik sinds mijn stage geleerd heb, bijvoorbeeld ook op het vlak van stedenbouw, in de praktijk toe te passen bij DTNP. Hopelijk kan ik zo, samen met de rest van het team, eraan bijdragen dat er mooie en levendige plekken in de Nederlandse centra bijkomen en blijven bestaan!”

Het team van DTNP heet Eva en Daan van harte welkom!

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie