Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Samen tekenen aan binnenstad Purmerend
Veel enthousiasme bij eerste interactieve werksessie

Afgelopen dinsdag vond de eerste interactieve werksessie met de brede werkgroep voor het Programma Binnenstad plaats. Onder de aanwezigen was veel energie en enthousiasme om aan de slag te gaan met de binnenstad van Purmerend. Er werden direct veel ideeën gedeeld. Dit waren uiteenlopende en verrassende ideeën, maar zeker ook breedgedragen opvattingen over kwaliteiten en aandachtsgebieden voor de toekomst.

Adviseur Daan Veenstra: “Het was mooi om van de Purmerenders zelf te horen hoe ze met de binnenstad aan de slag willen, en om samen aan de binnenstad te tekenen. Het was een inspirerende eerste sessie!”

De brede werkgroep bestaat uit een gemêleerd gezelschap van vertegenwoordigers van de ondernemers, eigenaren en bewoners van de binnenstad, en daarnaast ook van onder andere de culturele en de jongerensector. Eind okotober kunnen alle ondernemers en eigenaren van de binnenstad in verschillende binnenstadsateliers hun wensen en ideeën voor de binnenstad kenbaar maken. Daarna volgen nog ateliers voor bewoners en culturele instellingen.

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie