Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Tour door gemeente Maashorst in aangepaste vorm

“Door de nieuwe coronamaatregelen moest ons programma voor een schouw door de gemeente Maashorst helemaal omgegooid worden. We zouden met een flinke groep mensen in een bus door de gemeente rijden om diverse locaties te bekijken en te bespreken. Gelukkig konden we het programma nog goed veranderen.” Projectleider Ward Frielink kijkt tevreden terug op de tour die afgelopen week in aangepaste vorm plaatsvond.

Samen met de gemeente stellen we de omgevingsvisie op. De daarvoor geplande schouw met een bus wijzigden we deze week in een tour met duo’s door de Brabantse gemeente.

Ward: “We begonnen de dag met pitches van vakmensen over de verschillende locaties. Wat is er bijzonder aan de locatie en waar moesten de deelnemers speciaal op letten tijdens het bekijken van de locatie? Daarna gingen de deelnemers op weg. Ieder duo bezocht een paar locaties, maakte daar foto’s van en koppelde daarna aan de overige duo’s terug wat ze gezien en opgemerkt hadden. Dat ging via Miro, een online whiteboard.”

“Het is fijn dat we samen het programma op deze manier aan hebben kunnen passen. We hebben een hele nuttige en leerzame dag gehad met zijn allen. Het heeft de gemeente en ons veel input gegeven voor de omgevingsvisie.”

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie