Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Projectbezoek Centrum Schalkwijk Haarlem

Op 7 oktober organiseert Stedelijke Transformatie samen met Kern, van 10.00 tot 12.30 uur, een projectbezoek aan winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. DTNP adviseerde de eigenaren over de toekomst van dit winkelcentrum. Ward Frielink zal hierover tijdens dit projectbezoek vertellen.

Ward: “De nieuwe naam, Centrum Schalkwijk, onderstreept de ambitie om het winkelcentrum ook echt het hart van de wijk te laten zijn. Daarvoor moet het centrum veranderen in een multifunctioneel stadsdeelcentrum. Het haalbare winkelprogramma is flink kleiner dan het bestaande aanbod. Er moet gesaneerd worden. Wij adviseren de eigenaren over deze saneringsopgave.”

De herontwikkelingen van het centrum zijn inmiddels in volle gang. Albert Hoogland van MVGM zal tijdens het projectbezoek over de stand van zaken vertellen en Ward vertelt ons verhaal van de transitie van winkelcentrum Schalkwijk naar Centrum Schalkwijk.

Wil je ook weten hoe de toekomstvisie tot stand is gekomen en hoe het winkelcentrum getransformeerd wordt in het ‘hart van de wijk’? Aanmelden kan hier. Deelname aan het projectbezoek is kosteloos.

Bijlagen:

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie