Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Bezoekersonderzoek middelgrote centra editie 6 van start

Bezoekers aan het woord in 2018

We mogen weer! Natuurlijk moeten we de onderlinge afstand nog bewaren en kunnen we bij horecabedrijven en culturele instellingen nog niet naar binnen. Maar nu alle winkels en de terrassen weer open zijn, is er weer leven en drukte in onze centra. Voor ons het sein om samen met de Radboud Universiteit Nijmegen de zesde editie van ons 'Middelgrote centra-onderzoek' op te starten. Afgelopen zaterdag zijn de eerste bezoekersenquêtes afgenomen in de binnenstad van Gorinchem.

De zes studenten die de enquête-afname verzorgen komen deze en aankomende weken op een doordeweekse dag én een zaterdag in de centra van Doetinchem, Ede, Gorinchem, Hengelo, Waalwijk en Wijchen. Ze stellen veelal dezelfde vragen als in de eerdere edities, bijvoorbeeld over het bezoekdoel (boodschappen, recreatief?), de duur van het bezoek, waar en hoeveel is uitgegeven, hoe vaak het centrum nu en na corona (verwachting) wordt bezocht en welk vervoermiddel is gebruikt om naar het centrum te komen.

Wij zijn erg benieuwd of en hoe het bezoekgedrag is gewijzigd sinds corona. Wie treffen we komende maand in deze centra aan? Bezoeken ze het centrum nu en straks anders? Doordat in eerdere jaargangen deze centra ook onderzocht zijn, kunnen we ontwikkelingen in het bezoekersprofiel en het bezoekgedrag analyseren.

Voor meer informatie:

Bent u ook benieuwd? Volg ons op LinkedIn. Wilt u meer weten over het bezoekersonderzoek in een van de zes genoemde centra of wilt u ook een bezoekersonderzoek uit laten voeren in uw centrum? Neem dan contact op met Rik Eijkelkamp op 024 - 379 20 83 of via eijkelkamp@dtnp.nl.

Bezoekers aan het woord in 2018
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie