Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Nieuwe adviseurs bij DTNP!

Ze zijn alweer een paar weken bij ons aan het werk, onze twee nieuwe adviseurs Daniëlle Ruikes en Juul Doggen.

Juul heeft zich de afgelopen 1,5 jaar bij een adviesbureau beziggehouden met het volledige brede spectrum van ruimtelijke ordening. Juul: “Ik kijk er naar uit om mij nu te gaan focussen op de ruimtelijke vraagstukken die spelen in centrumgebieden. Daarbij probeer ik met mijn achtergrond in stedenbouw en ruimtelijke ordening een opgave altijd breed aan te vliegen. Uiteraard altijd met de eindgebruiker in mijn achterhoofd.”

Daniëlle werkte de afgelopen 3,5 jaar voornamelijk aan ruimtelijke vraagstukken rondom de (mis)match tussen de vraag naar en het aanbod aan sportvoorzieningen in Nederland. Daniëlle: “Nu ga ik dus ik aan de slag met hele andere ruimtelijke opgaven. Met mijn achtergrond in de planologie en demografie hoop ik bij te kunnen dragen aan het creëren en behouden van leefbare centrumgebieden in Nederland.”
Juul en Daniëlle zijn beiden direct aan een aantal projectteams toegevoegd en ook al mee geweest naar een startoverleg bij een gemeente of een schouw in een centrumgebied.

Juul: “Erg fijn en leerzaam om zo vanaf het begin aan een aantal project verbonden te worden. Voor een van de projecten kan ik zelfs ook al met de schetsrol aan de gang, voor het tekenen van verschillende scenario’s. Fijn om zo met verschillende dingen bezig te zijn. Ik heb er zin in!”

Daniëlle: “In de gemeente Meierijstad kon ik mee met de schouw door de verschillende centra. Goed om te zien hoe de centra zich de afgelopen vier jaar hebben ontwikkeld. En zeer interessant om met mijn nieuwe collega’s ervoor te zorgen dat de centra nog mooier en beter gaan functioneren. Ook ik heb veel zin om met dit gezellige team te werken aan een mooier Nederland.”

Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie