Menu

Producten

Gebiedsvisie en ontwerp

Sectorale visie en beleid

Onderzoek en veldwerk

Strategie en proces

Kennisbank

Projecten

Over ons

Hoe is het nu… met onze nieuwe collega Juul?

Foto: MNQUIJEN.nl

Voortbordurend op onze hoe-is-het-nu-met-nieuwsbrief, waarin we eind vorig jaar teruggingen naar gemeentes waar we enige tijd geleden een project afrondden, vroegen we onze kersverse collega Juul hoe het na twee maanden bij DTNP met haar is.

Juul: ”Het bevalt me tot nu toe uitstekend! Het was fijn om meteen bij binnenkomst betrokken te worden bij een aantal projecten. En in de afgelopen weken zijn daar ook nog diverse nieuwe onderzoeks- en visietrajecten bijgekomen. Bij een aantal van die projecten ben ik vanaf de start betrokken. Dat geeft een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken.”

“Het werk is lekker divers. Soms ben ik met cijfers in de weer voor een marktruimteberekening, maar ik heb ook al een notitie mogen schrijven over het schaarsevergunningenbeleid voor Leidschendam-Voorburg. Ik ben ook al regelmatig buiten de deur geweest, voor een bijeenkomst of een schouw. Interessant en leerzaam was bijvoorbeeld een ambtelijke workshop, zeker omdat ik die ook al deels kon begeleiden.”

“Als stedenbouwer is het natuurlijk vooral ook interessant om te mogen tekenen! Superleuk dus dat ik nu meewerk aan de vormgeving en grafische invulling van de omgevingsvisie voor de gemeente Maashorst. Een hele uitdaging om het verhaal op een zo duidelijk mogelijke manier vertaald te krijgen in een interactieve PDF, maar heerlijk om al mijn creativiteit op los te laten.”

“Een start aan het eind van het jaar bleek ook gunstig. Tijdens het gezellige kerstuitje leerde ik het team al heel snel kennen. Ook de potjes winter-jeu-de-boules tijdens de pauze in het park helpen daarbij. En de wekelijkse besprekingen van de projecten met het hele team zijn niet alleen leerzaam, maar vaak óók heel gezellig! Al met al voel ik me bij DTNP al helemaal thuis.”

Foto: MNQUIJEN.nl
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme gebruikersstatistieken. Meer informatie